10 jarig bestaan Tuinservice Mari van den Heuvel

Vandaag 01-03-2015 is het 10 jaar geleden dat ik de grote stap heb gemaakt naar het zelfstandige ondernemerschap. En wat denk je ik had meteen de eerste dag verlet i.v.m sneeuw.

Inmiddels heb ik een mooi klantenbestand opgebouwd waarmee ik mijn passie kan delen. Deze klanten worden, de aankomende tijd, getrakteerd op iets lekkers en een oud maar toch modern stukje schrijfgereedschap.

Ik wil dan ook al mijn klanten bedanken voor hun in mij gestelde vertrouwen de afgelopen 10 jaar. Op naar de volgende 10 jaar......

Per direct gestopt met Snoeien tegen kanker


Wij zijn per direct gestopt met het snoeien de Taxus Baccata (venijnboom), uiteraard waar wij onderhoudscontracten mee hebben afgesloten worden deze wel gesnoeid.

Nieuws: Erkend opleidingsbedrijf

Per 20 september '06 is Tuinservice Mari van den Heuvel een erkend en geregistreerd opleidingsbedrijf. Via Aequor heeft Mari van den Heuvel een erkenningsgesprek gehad en is dus nu een erkend opleidingsbedrijf. Hij is dus nu gecertificeerd om stagiaires op te leiden. Mari vind het heel belangrijk om nieuwe opkomende hoveniers vakkundig te begeleiden. Ze zijn tenslotte onze toekomstige Hoveniers.
Mocht je op het moment op zoek zijn naar een stage plaats bij een Hoveniersbedrijf stuur dan je cv naar tuinservicemarivandenheuvel@home.nl.